Ordförande:

Jan Scherman

Jan Scherman är diversearbetare i media. Tidigare har han bland annat varit affärsområdeschef för Aftonbladet TV, direktör och debattör på Bonnier Holding, vd för TV4-gruppen,TV-producent, programledare för samhällsmagasinet Kalla fakta i TV4 och nyhetspresentatör i SVT.

Vi är stolta över att ha Jan Scherman som ordförande för Visa vägen-juryn 2017.

Jurymedlem:

Eva Nordmark

Eva Nordmark är sedan 2011 ordförande för TCO. Hon är även ledamot i Europafackets styrelse och ledamot i styrelsen för Luleå tekniska universitet. Eva har tidigare varit riksdagsledamot, ordförande i TCO-rådet i Norrbotten och förbundsordförande för fackförbundet SKTF.

Vi är stolta över att ha Eva Nordmark som jurymedlem.

Jurymedlem:

Anna-Lena Bohm

Anna-Lena Bohm är vd och ägare till UniGuide, vice ordförande för svenskt näringsliv, ordförande för Svenskt Näringslivs och Business Europes SME-kommitté (små och medelstora företag), vice ordförande för Alfa-kassan, sitter i styrelsen för Almega. 

Vi är stolta över att ha Anna-Lena Bohm som jurymedlem.

Jurymedlem:

Karl-Petter Thorwaldsson

Karl-Petter Thorwaldsson är ordförande i svenska LO. Han har tidigare suttit i styrelsen för Förvaltningsstiftelsen för SVT, SR och UR och har varit ordförande för ABF samt ombudsman för IF Metall. Karl-Petter var även SSU:s förbundsordförande 1990–1995.

Vi är stolta över att ha Karl-Petter Thorwaldsson som jurymedlem.

Jurymedlem:

Hillevi Engström

Hillevi Engström är kommundirektör i Upplands Väsby. Hon har tidigare varit arbetsmarknadsminister 2010–2013 och biståndsminister 2013–2014.

Vi är stolta över att ha Hillevi Engström som jurymedlem.

Jurymedlem:

Nisha Besara

Nisha är senior konsult på Rud Pedersen. Hon har tidigare varit chef för Postkodlotteriets kulturstiftelse, vd på nationalscenen och teatern Unga Klara, ledarskribent på Aftonbladet, chefredaktör på Dagens Arena, krönikör i Expressen och politiskt sakkunnig på Justitiedepartementet.

Vi är stolta över att ha Nisha Besara som jurymedlem.

Jurymedlem:

Mats Eliasson

Mats Eliasson är marknadsdirektör på Samhall.

Vi är stolta över att ha Mats Eliasson som jurymedlem.