Ordförande:

Jan Scherman

Jan Scherman är diversearbetare i media. Tidigare har han bland annat varit affärsområdeschef för Aftonbladet, direktör och debattör på Bonnier Holding, vd för TV4-gruppen,TV-producent, programledare för samhällsmagasinet Kalla fakta i TV4 och nyhetspresentatör i SVT.

Vi är stolta över att ha Jan Scherman som ordförande för Visa vägen-juryn 2017.

Jurymedlem:

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip har sedan många år drivit Skandinaviens största blogg, isabellalowengrip.se med 1,3 miljoner läsare i veckan. Hon startade sitt första bolag som 16-åring och har sedan dess engagerat sig i flera olika bolag, både som delägare och med plats i flera styrelser. Idag är fokus på Löwengrip Invest som har investerat i ett flertal bolag.

Vi är stolta över att ha Isabella Löwengrip som jurymedlem.

Jurymedlem:

Peje Emilsson

Peje Emilsson har bland annat grundat Kreab, Kunskapsskolan, Silver Life och Demoskop. Han har tidigare bland annat varit aktiv i många moderata valrörelser och var ordförande för Fria moderata studentförbundet 1970-1972.

Vi är stolta över att ha Peje Emilsson som jurymedlem.

Jurymedlem:

Eva Nordmark

Eva Nordmark är sedan 2011 ordförande för TCO. Hon är även ledamot i Europafackets styrelse och ledamot i styrelsen för Luleå tekniska universitet. Eva har tidigare varit riksdagsledamot, ordförande i TCO-rådet i Norrbotten. och förbundsordförande för fackförbundet SKTF.

Vi är stolta över att ha Eva Nordmark som jurymedlem.

Jurymedlem:

Kenneth Bengtsson

Kenneth Bengtsson är styrelseordförande i Clas Ohlson, Ahlsell, Systembolaget, Ersta Diakoni, Eurocommerce, Mekonomen och Ung företagsverksamhet.
 Han har tidigare varit vd och koncernchef för ICA, styrelseordförande Svenskt Näringsliv och Svensk Handel.

Vi är stolta över att ha Kenneth Bengtsson som jurymedlem.

Jurymedlem:

Anna-Lena Bohm

Anna-Lena Bohm är vd och ägare till UniGuide, vice ordförande för svenskt näringsliv, ordförande för Svenskt Näringslivs och Business Europes SME-kommitté (små och medelstora företag), vice ordförande för Alfa-kassan, sitter i styrelsen för Almega. 

Vi är stolta över att ha Anna-Lena Bohm som jurymedlem.

Jurymedlem:

Karl-Petter Thorwaldsson

Karl-Petter Thorwaldsson är ordförande i svenska LO. Han har tidigare suttit i styrelsen för Förvaltningsstiftelsen för SVT, SR och UR och har varit ordförande för ABF samt ombudsman för IF Metall. Karl-Petter var även SSU:s förbundsordförande 1990–1995.

Vi är stolta över att ha Karl-Petter Thorwaldsson som jurymedlem.