Turné

Elite Stora Hotellet, Jönköping 9 oktober - 15.00

Under hösten turnérar Visa vägen-priset till nio regionala prisutdelningar. På varje prisutdelning hyllas en arbetsgivare och en eldsjäl som vunnit. Den 9 oktober kommer vi till Jönköping! 

Vi hoppas att du vill göra oss sällskap, du får också gärna ta med en kollega eller en vän. 

Dela tunréstoppet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

En känslofylld eftermiddag

När Visa vägen-priset kommer till Jönköping så är det inte bara för prisutdelning. Förutom att hylla Årets arbetsgivare och Årets eldsjäl så bjuds det på underhållning, gripande och inspirerande livsöden samt ett härligt mingel. 

Till vardags jobbar Peter Anderberg som lastbilschaffis och rocktrummis – under Visa vägen-turnén är han konferencier. Med sig på turnén har han bland andra juryns ordförande Jan Scherman och Samhalls vd Monica Lingegård. För underhållningen står Alexander Engström.

Peter Anderberg

Rocktrummisen och lastbilschauffören från Göteborg som har fler strängar på sin lyra. Peters medfödda CP-skada har lett till en enkel men viktig insikt. Peter vet bäst vad Peter kan och klarar av. Som konferencier på Visa vägen-turnén kommen han också att lära dig en hel del.

Jan Scherman

Brinner för demokrati och alla människors lika värde. Jan är ordförande i Visa vägen Juryn och kommer att hjälpa till vid utdelningen av priserna.

Monica Lingegård

Vd på sveriges viktigaste företag - Samhall. Hon kommer att bjuda på insikter och historier från 25000 medarbetare från hela landet.

Alexander Engström

Som barn trotsade Alexander oddsen och överlevde sin svåra sjukdom. Trots att han är så gott som blind skapar Alexander musik som berör tusentals.