Visa vägen-priset

Tre korta frågor till årets eldsjäl 2015, Malin Lundstedt

 

Årets eldsjäl, Malin Lundstedt, COO SF Bio svarar på tre korta frågor om hur det var att vinna Visa vägen-priset.

Grattis till vinsten!

– Tack, jag blir lite rörd faktiskt!

Hur känns det att bli uppmärksammad på det här sättet?

– Det är så roligt, jag är jättestolt. Jag kände mig som en vinnare redan när jag kom hit men det var förstås väldigt stort att ta hem ”den stora vinsten” också, både för mig personligen och för SF Bio som företag. Det bekräftade min inre övertygelse om att alla kan bidra på olika sätt. Men det var inte bara min vinst, jag delar den med resten av gänget på SF Bio.

Var kommer ditt engagemang ifrån?

– Ord som jag har fått höra ända sedan jag var liten är att ”hon vet vad hon vill, och när hon vet vad hon vill så ser hon till att hon får det”. Sedan handlar det så klart också om att ha människor som supportar en, jag har haft turen att ha en trygghet runt mig som har gjort mig säker på det jag tror på. Jag började jobba på SF Bio för ett och ett halvt år sedan och en stor orsak till det var företagets värderingar. För mig är det nog det viktigaste med en arbetsplats; att den står för samma värderingar som jag.