Visa vägen-priset

SBAB vinner i region Dalkarlstad

Årets arbetsgivare är SBAB och framför allt deras kundtjänst som har sitt kontor i Karlstad. Här jobbar personer som tidigare hade svårt att få ett jobb på grund av en funktionsnedsättning. SBAB till att alla som jobbar där är en del av ”gänget”.

– Jag är så djup imponerad över den enorma omtänksamhet som finns hos alla som jobbar på vårt kontor i Karlstad, det var verkligen något jag slogs av direkt när jag började, säger Klas Danielsson, vd för SBAB.

– Omtänksamheten skapar en kultur som sätter sig i väggarna, det smittar av sig, och jag tror det är det som gör SBAB till en så bra arbetsplats, fortsätter han.

SBAB fick ta emot det regionala Visa vägen-priset i regionen ”Dalkarlstad” (som innefattar Dalsland, Värmland, Örebro och Dalarna) från landshövding Maria Larsson.

– Priset sätter ljuset på det som människor gör som är bra. Och det här är ett av de finaste priser man kan få, för det handlar om alla människors lika värde, säger Maria Larsson innan hon överräcker priset som Årets arbetsgivare till SBAB.