Visa vägen-priset

Nu kan vi dela ut Sveriges viktigaste arbetsmarknadspris

Stort antal människor är samlade på Visa vägen-scenen för gruppbild.

Det är med stor glädje vi kan berätta att årets Visa vägen-gala kommer att äga rum den 22 november. Äntligen kan vi hylla alla de som bidrar till ett mer inkluderande arbetsliv, och dela ut Sveriges viktigaste arbetsmarknadspris!

På grund av corona-pandemin tvingades vi ställa in förra årets Visa vägen-gala, och de nationella pristagarna i kategorierna Årets arbetsgivare och Årets eldsjäl kunde aldrig koras. Men nu kan vi glädjande nog berätta att Visa vägen-galan återigen kommer att hållas. Den 22 november samlas vi för en härlig kväll där vi hyllar alla er som gör skillnad och bidrar till att skapa ett mer inkluderande arbetsliv.
Under galan, som kommer att hållas på Vasateatern i Stockholm, bjuds deltagare och gäster på ett späckat program av inspirerande talare från såväl näringslivet som artister och välkända profiler i sociala medier. Bland de som kommer att synas på scenen under kvällen finns Visa vägen-juryns ordförande Jan Scherman, Hélène Barnekow, vd för Microsoft Sverige och sångerskan tillika simmerskan Lena Maria Vendelius, som aldrig låtit det faktum att hon saknar armar hindra henne från att följa sin dröm.

Visa vägen-juryns ordförande Jan Scherman.

Under 2020 kunde vår Visa vägen-jury, efter ett mycket speciellt juryarbete som utfördes över Teams på grund av pandemin, utse de regionala vinnarna. Men själva Visa vägen-galan då de nationella pristagarna skulle koras fick dessvärre skjutas på framtiden. Så den 22 november koras med andra ord de nationella vinnarna, där finalisterna utgörs av de som vann i respektive region.
Temat för årets gala är Arbetsgemenskap, något som kommer att genomsyra kvällen och förhoppningsvis ge alla ni som besöker galan mängder av inspiration och tips att ta med er tillbaka till ert eget arbete.
Vill du lära dig mer om de nominerade? Här på sajten finns artiklar och filmer med alla regionala vinnare. Så låt dig inspireras av deras viktiga arbete med att göra skillnad genom inkludering!