Visa vägen-priset

Silver Life

Kenny, Peter och Lottie - tre av våra klippor från Samhall som tillsammans med Carina, Rune, Hasse, Love och flera andra skapar en bättre omsorg för de äldre i vårt omsorgsboende i Nacka. 

Silver Life driver trygghets- och omsorgsboende för äldre. Vårt samarbete innebär att våra medarbetare från Samhall med stor hängivenhet tar ansvar för en mängd arbetsuppgifter och därigenom kan avlasta våra medarbetare, vilket i slutändan innebär mer tid att lägga på dem som bor hos oss.


Motivering:
Silver Life förtjänar att vinna Visa vägen-priset. Redan mycket tidigt skrev de avtal om att personer med funktionsnedsättning skulle sköta en mängd olika tjänster på äldreboendet. Dessa fantastiska Samhall-medarbetare gör verkligen skillnad genom att avlasta ordinarie vårdpersonalen och de utvecklar sitt kunnande inom ett område som skriker efter kompetent arbetskraft. Det är en innovativ affärsidé och det är en relativt ny typ tjänster för Samhalls medarbetare som förbereder dem för andra jobb inom vård och omsorg, där bristen på arbetskraft är stor.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!