Visa vägen-priset

BLS Industries

Familjeägda koncernen BLS Industries är en av de centrala tillverkarna av sanitetsprodukter för badrum och kök. Produkterna är framförallt framgångsrika i den nordiska VVS-branschen med flera starka varumärken, såsom Purus, Unidrain, JAFO och Trio perfekta. 

I Ystad ligger den största tillverkningsenheten BLS Polymer med en plastavdelning för formsprutning och extrudering samt en monteringsavdelning. Även koncernens utveckling av golvbrunnar och inomhusavlopp samt enheter för försäljning och export är placerade i Ystad. Flera tusen golvbrunnar, inomhusavlopp och andra VVS-delar lämnar fabriken årligen. I fabriken i Smålandsstenar, BLS Stainless, sker tillverkning av bland annat diskbänkar och golvrännor i rostfritt stål, med flera sanitets- och inredningsprodukter.

På dessa båda produktionsenheter hos BLS har ett framgångsrikt arbete med inkludering och mångfald påverkat många människors vardag genom många år. En vardag som betyder jobb och utveckling. Människans behov av tillhörighet i ett större socialt sammanhang är grundläggande och där gör BLS skillnad varje dag. Ett utarbetat arbetssätt gör att individer och processer ständigt utvecklas, som bygger på förtroende, transparens och en tro på människan. En utveckling att vara stolt över och som man ämnar fortsätta, en utveckling som bygger och bidrar till samhällsbyggandet.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!