Visa vägen-priset

Ann-Charlotte Jönsson

I sin roll som kommunikationsansvarig för Habilitering & Hälsa i Region Stockholm är Ann-Charlotte aktivt närvarande på Linkedin. Där sprider hon kunskap om personer med funktionsnedsättningar och deras styrkor på ett berörande och innovativt sätt. Jag vill tro att hennes proaktiva närvaro i ett forum som samlar yrkesverksamma i många olika branscher kan förändra synsätt på ett brett plan. Detta kommer förhoppningsvis att bidra till inkludering och delaktighet av personer med funktionsnedsättningar på arbetsmarknaden. 

Habilitering & Hälsa ger ut tidningen och nyhetsbrevet Funktion i fokus, som lyfter fram forskning och kunskap för professionella, och podden Funka olika om livet med funktionsnedsättning. Verksamheten har också utvecklat material och poddar med habiliteringens lilla superhjälte Undra, som används av habiliteringar i hela Sverige. Tidningen har vunnit Publishingpriset flera gånger.

Rösta på Ann-Charlotte Jönsson

Röstningen är avslutad.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!