Nominera

Din nominering till
Visa vägen-priset 2019.
Visa vägen-priset uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter utanförskap på arbetsmarknaden. I år kan du vara med och bestämma vem som får ta emot priset. 

Nomineringen är avslutad.

Nomineringen till Visa vägen-priset 2019 är avslutad. Var med och rösta fram vinnaren genom att trycka på knappen här nedanför!

Om kategorierna

Årets eldsjäl

Detta är en person som verkligen brinner för inkludering och att bryta utanförskap på arbetsmarknaden. Det kan vara väldigt handgripligt i form av ett tydligt inkluderingsarbete på en arbetsplats, genom att jobba med upplysning, utbildning, vara gränsöverskridande eller kort och gott krossa fördomar kring människor som faller utanför samhällets norm.

Årets arbetsgivare

Tänk ett företag, en organisation, en kommun, myndighet eller någon annan som anställer människor och som ser funktion där andra ser hinder, hittar lösningar där andra ser problem och plockar fram människors superkrafter istället för att leta kryptonit. Vi vill belöna uppfinningsrikedomen, bejakandet av mångfald utifrån att vi tror att det handlar om hållbar lönsamhet.