Visa vägen-priset

Isabella Löwengrip till Visa vägen-juryn

Visa vägen-juryn har berikats med entreprenören Isabella Löwengrip. Isabella har sedan många år drivit Skandinaviens största blogg, isabellalowengrip.se med 1,3 miljoner läsare i veckan. Under 2012 och 2013 var hon Sveriges mest googlade person.

Hon startade sitt första bolag som 16-åring och har sedan dess engagerat sig i flera olika bolag, både som delägare och med plats i flera styrelser. Idag är fokus på Löwengrip Invest som har investerat i ett flertal bolag. Med utmärkelser som Årets Affärsnätverkare (BNI), Månadens Entreprenör (Newzglobe) och En av Sveriges mäktigaste Mamma (Mama) är hon ett självklart tillskott till Visa Vägen-juryn.

– När jag fick frågan om att få ta en plats i juryn blev jag otroligt glad och sa självklart ja! Det är lite utav en hjärtefråga för mig, att alla människor har en plats på arbetsmarknaden oavsett förutsättning. Utan att gå in på detaljer om våra anställda är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar verkligen ingen big deal här och kommer aldrig att vara. Allt handlar om rätt person på rätt plats, säger Isabella.

Vi är stolta över att ha Isabella Löwengrip som jurymedlem för Visa vägen-priset.