Visa vägen-priset

Gunhild Stordalen till Visa vägen

Med sitt starka hållbarhetsengagemang är Gunhild Stordalen ett ypperligt exempel på människor som gör skillnad. Tillsammans med maken, Visa vägen-bekantingen Petter Stordalen, arbetar hon hårt för att göra världen lite bättre. Hon är just den typen av människor som Visa vägen vill lyfta fram. Därför är vi stolta över att berätta att Gunhild Stordalen kommer till Visa vägen-prisutdelningen i november.

Gunhild Stordalen har arbetat sedan 2013 med seminarieserien Eat, för att med världens främsta forskare, företagsledare och politiker hitta lösningar på några av de största matrelaterade hälso- och miljöproblemen.

Visa vägen-priset delas ut 18 november i Stockholm.

Kort om Gunhild Stordalen

Gunhild Stordalen har uttalat att hennes mål är att ”förändra världen” och tillsammans med Petter Stordalen grundade hon 2011 den filantropiska stiftelsen The Stordalen Foundation för stöd till forskning och utveckling av miljövänliga lösningar. Stiftelsen kompletterades sedan av ännu en, GreeNudge, för stöd till beteendeforskning för att underlätta för människor att kunna göra mer miljövänliga val i vardagen. I maj 2014 invigdes Gunhild Stordalens nya globala satsning, EAT Forum, med arrangemanget Eat Stockholm Food Forum, en seminarieserie för forskare, politiker, näringslivsledare med flera från 28 länder (däribland Bill Clinton) på temat mat, hälsa och miljö i förening.

 

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email