Visa vägen-priset

De blev årets arbetsgivare Svealand

På fredagsmorgonen inleddes den sista dagen av Visa vägen-juryns resa. Det hade blivit dags att uppmärksamma och överraska den vinnande eldsjälen och arbetsgivaren i Svealand.

Jalle Jungnell, ägare av Panthera AB, hade förberett sig för möte med en viktig leverantör från Japan. Men någon japan kom inte. Istället var det delar av Visa vägen-juryn som kom på besök.

De som för dagen arbetade i Pantheras lokaler i Spånga i Stockholm hade på fredagsförmiddagen samlats för kafferast i lunchrummet. När Visa vägen-juryns ordförande Mats Agurén med följe klev in i lokalen var det många som förvånat lyfte på ögonbrynen. När Agurén sedan berättade att Panthera är Svealands Visa vägen-vinnare i kategorin av Årets arbetsgivare övergick förvåningen dock snabbt i jubel och applåder.

Panthera, som bygger rullstolar, får priset för att de är ett företag där förmågan alltid står i centrum och där annorlunda inte är något negativt. Genom ett djupt engagemang och en stark värdegrund har Panthera blivit ett företag som speglar hur hela samhället ser ut.

Juryns motivering

Årets arbetsgivare i Svealand heter Panthera. Panthera är ett företag där förmågan alltid står i centrum och där annorlunda inte är något negativt. Genom ett djupt engagemang och en stark värdegrund har Panthera blivit ett företag som speglar hur hela samhället ser ut.

Här kan du se hur överraskningen i Spånga gick till

Om Panthera

Företaget tillverkar rullstolar sedan 1989 rullstolar. Målet var, och är fortfarande, att bygga ”världens lättaste rullstol”. På galan representeras Panthera av huvudägaren och grundaren Jalle Jungnell.

 

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email