Visa vägen-priset

Årets eldsjäl i region ABC: Christer Westerberg

Årets eldsjäl i regionen blev Christer Westerberg från Berga örlogsbas. Christer har varit en engagerad kugge i samarbetet med Samhall.

– Mitt engagemang kommer väl från att jag dels är norrlänning. Dels har jag drygt tio års utlandstjänst där jag har demobiliserat regerings- och gerillasoldater i olika konfliktområden, hjälp till självhjälp helt enkelt. Så jag har varit längst nere i skiten tillsammans med människor och sett både det ena och det andra, berättar Christer Westerberg.

– Man löser grejor. Ibland får man ta i, men oftast löser sig saker själv bara man ger människor förtroende och hjälper dem att komma igång.

Årets arbetsgivare och eldsjäl i regionen går nu vidare till riksfinalen och Visa vägen-galan som går av stapeln den 19 november.