Visa vägen-priset

Ann-Kristin Karlsson är Årets eldsjäl

Det var skratt, tårar och stående ovationer när Visa vägen-vinnaren Ann-Kristin Karlsson tog emot utmärkelsen som Årets eldsjäl i Gothia Towers i Göteborg.

Årets eldsjäl i regionen heter Ann-Kristin Karlsson och är till vardags koordinator på Torp Köpcenter utanför Uddevalla. I praktiken innebär det att hon är spindeln i nätet och har koll på det mesta som händer i och kring köpcentret. Ann-Kristin får pris för att hon på ett väldigt engagerat sätt lyfter alla sina medarbetare, och då självklart även de städare från Samhall vars uppgift är att hålla rent och snyggt på köpcentret.

– Jag blev väldigt förvånad när jag blev nominerad, men förmodligen beror det på att jag och mina kollegor har ett arbetssätt där vi är måna om alla och vill att alla ska kunna bli sitt bästa jag, säger Ann-Kristin Karlsson.

– Jag tror det är små enkla saker, som att säga hej, se varandra och hjälpas åt, som gör att människor växer och mår bra, säger Ann-Kristin Karlsson.