Visa vägen-priset

Yvette Pierrou

Nominerade till Årets Eldsjäl är Värdskapsutvecklarna på Swedavia Yvette Pierrou Daniel Bromander och Håkan Fäctare Värdskapsteamet på Swedavia brinner för värdskap och inkludering och har med sitt fantastiska personliga engagemang bidragit till att Samhalls medarbetare nu är en integrerad del på Stockholm Arlanda Airport Sedan uppstarten den 1 september 2015 har över 300 medarbetare på Samhall genomgått värdskapsutbildning i samband med att de börjat sin anställning på Arlanda Ambitionen är att skapa delaktighet ökad arbetsglädje gemenskap positiv energi och stolthet samt en handlingsplan för det framtida värdskapsarbetet på flygplatsen Utöver värdskapsutbildningarna anordnar Värdskapsteamet diverse aktiviteter för ökat engagemang och vikänsla för operativa företag där Samhall är en av aktörerna Bland annat arrangeras ett event varje år ˆ la Idrottsgalan Airport Award Operations där respektive företag väljer ut Årets Förebild som sedan filmas och visas under kvällen där förebilderna hyllas på scen med medalj och diplom som delas ut av Arlandas Flygplatsdirektör Värdskapsteamet har även skapat en egen "Wall of Fame" i gången mellan Terminal 2 och 4 ??We are Arlanda?? där årets förebilder visas upp för resenärer besökare och kollegor Detta har bidragit till att Samhalls medarbetare känner en oerhörd stolthet och gemenskap över deras viktiga uppdrag ??Vi gör din resa till en ren upplevelse?? ?? Samhalls medarbetare levererar verkligen efter det mottot där Värdskapsteamet varit en av framgångsfaktorerna httpsyoutube5ZqlwKdnJsY

Rösta på Yvette Pierrou

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!