Visa vägen-priset

Stefan Karlsson

Min mamma Anna & min pappa Stefan = VildaKidz och de brinner för att hjälpa utsatta och sjuka barn. För dem spelar det ingen roll om barnen och de unga har funktionsnedsättningar - de är lika välkomna som alla de andra. Mamma och pappa ser möjligheter, inte hinder.  De hjälper barn och unga 0-18 år men de fortsätter att hjälpa även när de blivit äldre, t.ex med bostad, ett arbete, en praktikplats... De med någon form av funktionsnedsättning har svårare att få jobb men med pepp och stöd från VildaKidz  brukar de lyckas bra. Min egen lillebror hamnade i rullstol efter en svår olycka och då bestämde sig mamma för att inte låta rullstolen hindra honom från att göra det han ville och det funkar. Hennes sätt att tänka funkar även på andra med funktionshinder, inte se problemen utan se lösningarna!
Åh tack för nomineringen fina dotter <3 På VildaKidz välkomnar vi ALLA så att ingen ska känna sig utpekad eller utesluten men vi prioriterar utsatta och sjuka kidz. Vi älskar magin som uppstår när vi sätter ihop alla kidzen och vi ser att förståelsen ökar bland kidzen. Vi ser även att de unga med olika funktionsvariationer växer när de får vara hos oss för vi väljer att se lösningar och vi pushar dem att våga prova, vi vuxna visar att vi också kan göra fel och misslyckas men att det bara är att prova tills det funkar och att då få se deras glädje när de äntligen lyckas - det är den glädjen som driver oss att hjälpa 20 000 kidz årligen på vår fritid <3 Att kunna ge är att vara rik på riktigt <3 VildaKidz erbjuder 3-5 aktiviteter per dag året runt och det är alltid gratis att vara med oss så att ALLA kan vara med i vår vilda gemenskap <3 Följ oss gärna på facebook; www.facebook.com/vildakidz

Rösta på Stefan Karlsson

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!