Visa vägen-priset

Vasakronan Triangeln i Malmö

VASAKRONAN, Maria Rengfjord 

Ett företag som vill sprida glädje både till medarbetare och kunder. Som med finess får våra medarbetarna att växa genom förtroende och tillit.
Vi vill nominera Vasakronan till Visa vägen-priset i kategorin årets arbetsgivare. Vasakronan i Malmö inledde sitt samarbete med Samhall år 2016. Sedan dess har samarbetet utvecklats och idag arbetar 22 Samhallmedarbetare på Triangeln som ägs av Vasakronan. På Vasakronan gör man inte skillnad på personer – utan man fokuserar på förmågor och kompetenser. Så länge man gör sitt jobb så spelar det ingen roll vem man är och vad man har för bakgrund. Det görs inte heller någon skillnad på den egna personalen eller Samhalls medarbetare. Tvärtom så tar Vasakronan ett stort ansvar när det gäller att involvera och inkludera alla medarbetare i såväl arbetsprocesser som företagsfester. I Vasakronan ser man till varje individs utveckling och tar tillvara på kompetensen på bästa möjliga sätt. Alla chefer och medarbetare på Vasakronan är mycket positiva till samarbetet med Samhall och jobbar ständigt med att förädla och utveckla det ytterligare.

Rösta på Vasakronan Triangeln i Malmö

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!