Visa vägen-priset

Unika

Unikas ide är att driva en modern innovativ omsorg för individer med funktionsnedsättning Detta genom en verksamhet som är fokuserad på show sång dans och skapande verksamhet På Stadshagens dagliga verksamhet arbetar verksamheten med musikalproduktion och lifecoaching mot ett mål Att alla arbetstagare ska utvecklas och bli självständiga självsäkra och kompetenta artister i en miljö som helt är anpassade efter dem Vi bygger alltså en hel musikalproduktion helt själva Efter ett fast veckoschema skriver deltagarna manus musik koreograferar egna danser ritar och syr upp scenkläder bygger scenografi och rekvisita Det är ett stort men roligt arbete där alla kan bidra med något efter egen förmåga De som inte vill stå på scenen kan istället jobba bakom kulisserna med allt vad det innebär Alla behövs Verksamhetens lokal påminner om en härlig antik teater med inslag av vinrött och guld De vill upplevas och vill vara en kreativ plats där alla får plats och där ingen idé är för tokig eller fel Se en tvåminuters trailer om verksamheten på httpswwwyoutubecomwatchvcST0XMNW61E

Rösta på Unika

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!