Visa vägen-priset

Rättsmedicinalverket

Agneta Nåbo på Rättsmedicinalverket har på ett beundransvärt sätt tagit emot Samhalls personal med omtanke för grupp och enskild person Samhall utför lokalvård på Rättsmedicin där det ingår städning av Lab kontor och obduktionsavdelning Det är många gånger en stor utmaning för personalen att genomföra lokalvård på obduktionsavdelningen Agneta har stöttat vår personal i olika situationer och vi har en bra affärsrelation Under 2016 har Agneta gett en av Samhalls personal en möjlighet till en anställning som arkivarie Under sex månader var det en provanställning och i augusti månad blev det en tillsvidareanställning Så min motivation är att Agneta Nåbo är en sympatiskt förstående och stöttande person med ett fantastiskt bra samarbete med Samhall

Rösta på Rättsmedicinalverket

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!