Visa vägen-priset

Postnord TPL Norrköping

Postnord TPL i Sverige som helhet är vår största logistikkund och viktiga för vår tillväxt inom BL. Vi jobbar ofta hos dem med processer som är personalintensiva där de har sett att Samhalls personal verkligen gör skillnad. 

Postnord TPL i Norrköping gör nu en stor satsning på lagerlogistik för e-handlare där Stadiums onlineverksamhet blir pilotkund. Postnord kom till Samhall med en idé om samarbete kring detta som vi tillsammans utvecklade vidare. Resultatet blev ett långt avtal kring e-handelslogistik (ett av våra prioriterade tillväxtområden), som kommer att ge många arbetstillfällen över tid. Postnord TPL är värda att uppmärksammas för att de tror på Samhall och för att de gör skillnad genom att de stora numerärerna hjälper oss att nå våra mål. Just PostNord TPL i Norrköping är ett aktuellt exempel på just det.

Rösta på Postnord TPL Norrköping

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!