Visa vägen-priset

Per Hogby

Per Hogby som är arbetsledare på räddningstjänsten i Skellefteå har två medarbetare anställda med olika funktionsvariationer. Den ena medarbetaren är rullstolsburen och den andra medarbetaren har en kognitiv funktionsnedsättning.  Per som ledare ser deras förmågor och får dem att växa med uppdraget. Han visar dessa killar hur betydelsefulla dom är både i sitt arbete och i den gemenskap som finns på räddningstjänsten.
På en arbetsplats som räddningstjänsten där det ställs höga krav på fysisk styrka och uthållighet har Per visat att personer med funktionsvariationer kan bidra till att klara uppdraget och skapa en väl fungerande verksamhet. Per har genom sitt sätt att se alla individers möjligheter skapat ett bra arbetsklimat där alla känner sig delaktiga i lagarbetet.

Rösta på Per Hogby

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!