Visa vägen-priset

NSP Holding AB

NSP/Burger King driver ett omfattande mångfaldsarbete. Genom ett strukturerat samarbete med Samhall erbjuder de sina Burger King-restauranger en enkel väg att rekrytera personer med funktionsnedsättningar. NSP ser Samhall som en given rekryteringskanal och på de allra flesta av sina 45 restauranger runt om i landet arbetar minst en medarbetare från Samhall.

Med ett stort engagemang och positivt bemötande har Burger Kings chefer tagit till sig möjligheten att använda Samhall som en rekryteringspartner.
Chefernas tilltro och förmåga att se möjligheter tillsammans med medarbetarna har möjliggjort att de kan utvecklas vidare och lyckas hos sin nya arbetsgivare. Flera medarbetare har även blivit såväl arbetsledare som biträdande restaurangchef. En del har även gått vidare till andra arbetsgivare efter sin tid på NSP/Burger King, vilket visar på ett professionellt coachningssätt.

Den positiva andan från NSP/Burger King har lett till att även Burger King-restauranger med andra ägare visat intresse för att anställa medarbetare från Samhall.

Rösta på NSP Holding AB

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!