Visa vägen-priset

Misa AB

Misa riktar sig till personer med funktionsnedsättning som önskar vara del av arbetskraften. Vår övertygelse är att alla som önskar kan ha en arbetsinriktad sysselsättning i det vanliga arbetslivet – om stödet är utformat på ett bra sätt. Vårt koncept bygger på att vi inte har ”färdiga lösningar” eller arbete i gruppverksamhet. Vi skapar istället stöd utifrån varje persons önskemål, styrkor och möjligheter. 

Genom våra 25 år har vi skaffat oss gedigen erfarenhet, utvecklat fungerande metoder och ett brett kontaktnät med arbetsplatser, ideella organisationer och myndigheter. Misa arbetar i huvudsak utifrån metoden Supported Employment som bygger på idén att varje person duger som den är – oavsett prestationsförmåga. Grunden i metoden är att den som är intresserad inte ska behöva testas och tränas innan.

Vi tror starkt på idén om ett inkluderande samhälle där alla får plats, och att deltagande i samhällets ordinarie miljöer öppnar dörrar till sociala relationer, bättre välmående och ett ökat självförtroende.

Rösta på Misa AB

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!