Visa vägen-priset

Mimmi Darbo

Mimmi Darbo har en bakgrund som arbetsterapeut och började inom området daglig verksamhet inom Misa där hon varit en frontfigur för att ta fram lämpliga metoder och arbetssätt i syfte att skapa strukturer för att alla ska kunna ta steg mot ett arbetsliv Mimmi aktiverade sig tidigt i att ta in metoden Supported Employment till Sverige och har varit ordförande i den Svenska föreningen SFSE under en mängd år Mimmi har alltmer jobbat ut mot intresserade organisationer för att sprida kunskap om att det går att komma till arbetslivet  om man får bra stöd och uppbackning Mimmi arbetar idag på heltid med att utbilda och handleda i IPS Supported Employment MI mm Mimmi har arbetat med områden sedan hon slutförde sin utbildning som arbetsterapeut ca 19931994

Rösta på Mimmi Darbo

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!