Visa vägen-priset

Jörgen Ström

Vi har ett fantastiskt samarbete, Jörgen är en mycket kompetent och ödmjuk person, som delar samhall´s  vision om att ge personer med funktionsnedsättning plats på arbetsmarknaden. Jörgen är dessutom väldigt nöjd med kvaliteten på de tjänster vi levererar.
IKEA står för viktiga och fina väredringar. Dessa bär jag med mig på automatik. När jag ser och hör hur Samhall vill hjälpa "de många människorna" på sitt sätt så köper jag det konceptet rakt av. Alla är viktiga och samtidigt är det så att vissa människor behöver lite mer stöttning än andra. Generositet är fint. Det vinner i längden. Ett Hej är viktigt , Det Lilla är Viktigt , Det enkla är viktigt , samtidigt måset drömmarna få Leva kvar. Detta är naturligt och enda vägen för mig..Ciao Jörgen

Rösta på Jörgen Ström

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!