Ingram Micro Mobility AB

Rösta!

4 röster
Personen eller företaget är nominerad i kategorin: Årets arbetsgivare Personen eller företaget tillhör regionen: Göteborg, Västkusten

Jag vill nominera Ingram Micro till Visa vägen-priset i kategorin årets arbetsgivare. Ingram Micro i Borås inledde sitt samarbete med Samhall år 2012. Sedan dess har samarbetet utvecklats och idag arbetar hela 120 av Samhalls medarbetare med funktionsnedsättningar i Ingrams lokaler. På Ingram Micro gör man inte skillnad på personer utan man fokuserar på förmågor och kompetenser. Så länge man gör sitt jobb så spelar det ingen roll vem man är och vad man har för bakgrund. Det görs inte heller någon skillnad på den egna personalen eller Samhalls medarbetare. Tvärtom så tar Ingram Micro ett stort ansvar när det gäller att involvera och inkludera alla medarbetare i såväl arbetsprocesser som företagsfester.

I Ingram Micros verksamheter ser man till varje individs utveckling och tar tillvara på kompetensen på bästa möjliga sätt. Alla chefer på Ingram är mycket positiva till samarbetet med Samhall och jobbar ständigt med att förädla och utveckla det ytterligare. De delar gärna med sig av sina erfarenheter och bjuder in till studiebesök. På så sätt har Ingram Micros lokaler kommit att bli ett skyltfönster för hur man på ett effektivt sätt kan integrera personer med funktionsnedsättningar i sina företag.

Under hösten 2017 startade Ingram Micro och Samhall ett stort nytt samarbete utanför Stockholm – där ytterligare 150 av Samhalls medarbetare fick börja arbeta. Bland annat byggs ett helt nytt lager där Samhalls personal kommer att arbeta med orderplock, ompackningsjobb, etikettering och returhantering. Ingram Micros arbete för en mer hållbar arbetsmarknad slutar dock inte vid att köpa Samhalls tjänster. De rekryterar också aktivt Samhalls medarbetare till sina uppdrag. Genom att bereda väg för fler och fler personer med funktionsnedsättningar på sina arbetsplatser visar Ingram Micro också vägen mot en mer inkluderande arbetsmarknad, där fler får plats och färre lämnas utanför.

Så skapas tillhörighet, vilja och självförtroende på Ingram Micro: https://youtu.be/Y6ek1BzDntk

Skicka in din röst!

Rösta på Ingram Micro Mobility AB genom att fylla i din e-postadress till höger och trycka på knappen "skicka in röst". Tack!

Fylls i automatiskt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här