Visa vägen-priset

H&M

H&M är en arbetsgivare som skapar en öppen och inbjudande arbetsplats som ska vara tillgänglig för alla. Man särskiljer inte på någon - allas lika värde står högt i fokus. 
När vår personal arbetar på H&M är det ingen skillnad om du är anställd direkt av H&M eller Samhall - alla är ett, vi är H&M när vi arbetar hos dem.
Vår personal känner sig uppskattade och vet att dom utför något som verkligen gör skillnad varje dag och levererar en tjänst med riktigt hög kvalitét vilket också avspeglar sig i kundnöjdheten - från H&Ms sida är man frikostig på att också förmedla sin nöjdhet - direkt till dem som arbetar på plats och inte bara till chef. Vår personal får en varierande arbetsplats med möjligheter för utveckling, här är det individens egen drivkraft som sätter gränsen för vad man vill utföra och testa på.

Här får man alltid vara sig själv, alla kan och får prestera efter egen förmåga och alla är lika välkomna för det. H&M arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare så även om vi är anställda från Samhall så får vi chans att påverka, göra skillnad, komma med förslag och bli lyssnade på och hörda.

Sammanfattningsvis nominerar jag H&M för man ser människans förmåga, för den som alla och en var är, och man uppskattar variationen på människan i stort. Att vi klarar arbetsuppgifter på olika sätt och man värdesätter och tar tillvara på det istället för att se svårigheter som det kan medföra. Medarbetarna känner att man har ett arbete som verkligen gör skillnad, H&M uppskattar vårt arbete genuint och det återspeglas i vår personal som får en arbetsplats som är trygg, rolig, utvecklande och stimulerande. Vår personal är viktiga för H&M, gemenskapen är tydlig!

Rösta på H&M

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!