Visa vägen-priset

Georgios Karpathakis Jaenson

Georgios Karpathakis Jaenson har de senaste åren vigt sitt yrkes samt privatliv åt en enda sak Att sprida kunskap minska fördomar och få privatpersoner arbetsgivare chefer kollegor folkvalda politiker skolpersonal och resten av svenska samhället att se möjligheterna potentialen samt styrkorna hos människor som lever med adhd Genom sitt Sommarprat i SR P1 2015 sina föreläsningar det egenstartade företaget Underbara ADHD den bästsäljande boken med samma namn och den världsunika digitala innovationen ADHDlådan som gör det möjligt att uppleva två vardagssituationer ur ett adhdperspektiv framtagen av Underbara ADHD i samarbete med Samsung och Epicenter Stockholm försöker Georgios hjälpa fler adhddiagnostiserade att få förutsättningarna för att nå sin fulla potential och bli sitt bästa jag  både i skolan relationer hemma på jobbet osv

Rösta på Georgios Karpathakis Jaenson

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!