Bodycote, Värmebehandling i Västerås

Rösta!

19 röster
Personen eller företaget är nominerad i kategorin: Årets arbetsgivare Personen eller företaget tillhör regionen: Västerås, Östkusten

Bodycote, Värmebehandling i Västerås bjuder på anpassade arbetsuppgifter och rekryterar utan fördomar. De matchningar Samhall gör får prova sig fram och företaget har inte nekat någon som vill en plats! De coachar, testar olika arbetsuppgifter, har tålamod, inkluderar och 'visar vägen' på ett professionellt sätt och alltid med hjärta. Affären kommer inifrån. Jag skulle kunna skriva en uppsats om detta företag, om t.ex. hur Samhall gått från 0 till 8 personer i skrivande stund (april-september), varav en fick erbjudande om tillsvidareanställning den 27 september. Denna resa är ju fantastisk! Samhall är tydlig mot varann och viljan att samarbeta är genuin. Företaget har visat tålamod, sett och lyssnat på Samhall medarbetare. Samhall är delaktig i företagets morgonmöten och får återkopplingar från kund och i allt de gör. På detta sätt lär Samhalls medarbetare nya moment. De stämplar, umgås på fikarasten, läser produktionsorder. Någon har börjat jobbat skift, där de är nästan ensamma på arbetsplatsen, vilket är ett stort ansvar. Någon har växlat upp till mer avancerade arbetsuppgifter och någon får träna det svenska språket då det inte går att tala något annat språk än svenska. Vid mina platsbesök möts jag av en glad grupp som ler och mår bra. Bodyote 'visar vägen'! Vilken resa vi har startat!

Skicka in din röst!

Rösta på Bodycote, Värmebehandling i Västerås genom att fylla i din e-postadress till höger och trycka på knappen "skicka in röst". Tack!

Fylls i automatiskt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här