Visa vägen-priset

BLS Industries AB

På en global marknad med mycket hård konkurrens och med en tillverkningsprocess med kvalitetsstämpeln ”Made in Sweden” bidrar BLS Industries AB till ett hållbart Sverige. Företaget har under 25 års tid sett vikten av och fördelen med att integrera personer med funktionsvariationer i sin verksamhet. Det är inte för att vara ”snälla” utan helt enkelt för att mångfalden bidrar till konkurrenskraft. Potential, möjlighet och talang är ledord för att attrahera ”rätt” personer till företaget och därigenom öppnas även dörren för de som har stått långt ifrån arbetsmarknaden, vilket innebär att företaget bidrar till att bryta utanförskap, vilket i sin tur bidrar till ett hållbart Sverige. BLS Industries AB förtjänar verkligen att föräras priset som årets arbetsgivare.

Rösta på BLS Industries AB

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!