Visa vägen-priset

BabyBjörn AB

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeägt företag som tillverkar babyprodukter bland annat babysittern som man tillverkat sedan 60talet BabyBjörn har försäljning över större delen av världen och var det första företaget som fick Exportrådets utmärkelse Stora Exportpriset Samarbetet mellan BabyBjörn och Samhall har pågått under många år Monteringen av babysitters och resesängar sysselsätter cirka 40 Samhallanställda BabyBjörns nära samarbete både med chefer och produktionspersonal kravställer alla led hos Samhall på ett bra sätt Genom ett nära och intensivt samarbete utvecklar vi gemensamt produktionslayout och fixturer för att göra produktionen effektiv och samtidigt tillgänglig för de flesta av våra anställda Utvecklingen av personal i verksamheten har under de senaste tio åren lett till cirka 50 utrekryteringar från Samhall

Rösta på BabyBjörn AB

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!