Visa vägen-priset

Asept

Asept AB är väldsledande inom sin helt unika branch där de tillverkar pumpar och dispensrar till bla ketchup Samarbetet med Samhall är nytt men har snabbt vuxit till ett ömsesidigt projekt för att utveckla Samhalls medarbetare inom Asepts egen montering Asept har snabbt tagit Samhalls medarbetare till sig och jobbar aktivt tillsammans med oss för att matcha rätt person till rätt plats för att utveckla individen produktionen Det långsiktiga målet är att Samhalls medarbetare alltid ska växa i sina arbetsuppgifter Asepts företrädare är bra på att kommunicera och tar till vara varje persons inbyggda kraft och vilja att alltid göra mer Helt enkelt är Asept en arbetsgivare som ser potentialen i varje medarbetare från Samhall och ser fördelen av att integrera personal med funktionsvariation i produktionen för att kunna utveckla dessa mot målet att föra dem vidare ut på den öppna arbetsmarknaden

Rösta på Asept

För att rösta på ett bidrag behöver du bekräfta din e-postadress. När du trycker på "rösta" skickas ett mail till din angivna e-postadress med vidare instruktioner.

Så här fungerar röstningen

Leta upp personen eller arbetsgivaren du vill rösta på och fyll i din e-postadress i rutan. Tryck på "skicka in röst"

Titta i inkorgen för e-postadressen du angav vid röstningen. Där hittar du ett mail med en länk för att bekräfta din röst. Tryck på länken.

Tryck på knappen "bekräfta min röst". Klart!