Välkommen till Visa vägen-priset 2018

Välkommen till Sveriges viktigaste arbetsmarknadspris! Visa vägen-priset har delats ut sedan 2008 och uppmärksammar eldsjälar och arbetsgivare som dagligen arbetar med att öppna arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning.

Visa vägen-priset har just varit på turné genom hela Sverige för att hylla lokala hjältar och dela ut priser. Den 19 november utses de nationella vinnarna i Stockholm.

Visa alla nyheter

Visa vägen-turnén!

Kartan visar alla de orter där prisutdelningar har ägt rum. Sista stoppet är Stockholm den 19 november då två Visa vägen-vinnare utses.

Visa vägen-priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden.

Priset går till de arbetsgivare och eldsjälar som förstår att det är viktigare att se till vad en människa kan, i stället för till vad de inte kan. Helt enkelt till de som är kloka nog att se till en persons funktionsuppsättningar. Inte för att vara snälla och vilja väl, utan för sitt eget företags bästa.